President:    Kujtim Beqja

E-mail:  kujtimbeqja@yahoo.com

 

Sekretar i pergjithshem:  Arjan Kristani

E-mail:   kristani_a@yahoo.com

Perfaqesues per Tirana, Mamurras, Durres dhe Shijak: Roland Fagu

Perfaqesues per Lushnje, Divjake: Jurgen Puka

Perfaqesues per Pogradeci, Maliqi, dhe Korça: Olgert Kafazi

Perfaqesues per Fieri:  Ermal Sulejmanaj

Perfaqesues per Kuçova:  Ervin Doko

Perfaqesues per Vlora: Bekash Hamzaj

Komisioni i Gares: Arjan Kristani, Jurgen Puka, Julian Lika